Ответить на объявление

представьтесь, пожалуйста
(не более 50 символов)
для обратной связи
(не более 30 символов)
(не более 50 символов)
основной текст
(не более 2000 символов)

Mobila moale la comanda, mobila din piele

Mobila  [ mobila.md01@gmail.com ]  15:00:27 21/02/2024

Молдавия, Кишинев

Cauti o bucatarie la comanda in Chisinau care sa se potriveasca perfect spatiului si gusturilor tale? La mobila.md, avem solutia ideala pentru tine! Cu o experienta vasta in productia de mobilier personalizat, suntem o fabrica de mobila in Chisinau dedicata satisfacerii celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.
Astfel, daca iti doresti piese de mobilier care sa aduca eleganta si confort in locuinta ta, ai ajuns in locul potrivit. Oferim posibilitatea de a comanda mobila moale la comanda, inclusiv mobila moale din piele in Chisinau, pentru a-ti crea un spatiu rafinat si relaxant. Fie ca optezi pentru un design clasic sau modern, echipa noastra de experti in mobilier este aici pentru a-ti transforma visul in realitate.
Indiferent de preferintele tale de design sau de necesitatile spatiului tau, la mobila.md gasesti solutia perfecta pentru fiecare camera din locuinta ta. Contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre optiunile tale si pentru a incepe procesul de creare a mobilierului personalizat care sa se potriveasca perfect stilului si nevoilor tale.
Pentru mai multe detalii si informatii despre produse, viziteaza-ne pe:
Adresa: mun. Chisinau, str. Calea Iesilor 59/2
Website: http://mobila.md
Telefon: + (373) 60 12 22 52

Объявление #1564263, https://www.flexcom.org/message/107/1564263/

Кадровые решения


Каталог компаний на FLEXCOM, как отдельное решение для бизнеса.